Servis Električnih Trotineta

Servis električnih skutera

Ukoliko imate kvar na električnom trotinetu/skuteru na pravom ste mestu! Mi vršimo servis Xiaomi električnih trotineta i posedujemo originalne delove. Kod nas možete izvršiti redovne servise vašeg dvotočkaša i voziti se bezbedno i sigurno.

Nudimo najpovoljnije cene kada su u pitanju novi i polovni rezervni delovi za Xiaomi električne trotinete (M365 i M365 Pro). Takodje, nudimo i ugradnju i zamenu rezervnih i potrošnih delova. Pozovite nas i zakažite servisiranje!

servis elektricnih trotineta

Servis – zamena kočionog diska

Zamena kocionog diska se vrsi usled fizičkog ostecena najcesce prilikom pada ili pri pokusaju nestrucne montaze guma. Ukoliko se ne resi kvar,disk opterecuje elektromotor trotineta kao I bateriju. Smanjuje snagu,brzinu i potrosnja baterije je mnogo brza nego kod ispravnog skutera. Prva reakcija korisnika je da je baterija oslabila. U nasem servisu mozete dobiti uslugu zamene postojeceg disk-a novim originalnim ili reparaciju starog ako fizičko stanje dopušta.

Servis – zamena baterije na električnom trotinetu

U našem servisu možete dobiti uslugu zamene originalne baterije za model M365 I PRO verziju. Baterije koje našim korisnicima nudimo su originalne Xiaomi baterije. U ponudi imamo I baterije drugih proizvodjaca. Baterije koje nemamo na stanju trudimo se da u sto kracem roku nabavimo.

Servis – zamena osovine na trotinetu.

Osovina trotineta je jedan od delova koja najvise opterećena pri svakodnevnom korišćenju. Nudimo i uslugu parcijalne zamene delova, šrafova, osigurača, prstenova.

Kod ispravanih osovina vršimo servis prevencije. Dotezanja po želji korisnika i njegovog načina voznje. Takodje vršimo I zamenu nogice na električnim trotinetinetima.

Servis kočnica i kočione sajle.

Vršimo zamenu kočnice na trotinetu, kočione sajle od kočnice na kormanu do diska zadnjeg točka. Za modele Xiaomi električnih trotineta vrsimo i zamenu elektronskih delova kao I popravku istih usled fizičkog oštećenja.

Servis elektronskih delova na trotinetu

Vršimo servis oštećenih kablova, pogonskog (iz točka do baterije) kao svih ostalih delova na trotinetu. Ovaj kvar je vrlo učestao navise kod prednjeg točka. Kabal koji izlazi iz elektromotora najčešće se ošteti prilikom neprofesionalne montaže gume. U većini slučajeva kod same montaže, koja je zahtevna sama po sebi, kabal se uvrće i oštećuje se kod navoja. Posledica ovog kvara je u najgorem slučaju prestanak rada motora skutera a blažim gubitak snage ili rada prilikom voznje. Obično pri naglom skretanju matica koja ide ispod šrafa osovine prekine jedan od kablova.

Servis kontrolera na Xiaomi M365

U ponudi imamo i više modela kontrolera koji povećavaju brzinu i tip vožnje električnog trotineta. Za više informacija posetite naš servis, ili nam se javite putem kontakt telefona.